BLOG

Přijďte na WebExpo 2009

Přijďte na WebExpo 2009

V říjnu 2009 proběhne v Praze již druhý ročník největší české konference o webu WebExpo 2009. Konference se bude konat v Praze na Suchdole v areálu ČZU v prostorách Provozně ekonomické fakulty.

Rozhodl jsem se letos na tuto konferenci zavítat i přes to, že stále není stanoven přesný program ani kdo na konferenci vystoupí. Nicméně, soudě podle minulého ročníku, bude to stát za to.

Diskutovat by se mělo o všech možných tématech týkajících se webu a webových technologií, například Web 2.0, webdesign - kam míří, kam se posouvá, určitě si nenechám ujít blok věnující se online marketingu a určitě navštívím i ostatní zajímavé přednášky.

Celá akce se bude odehrávat ve čtyřech přednášecích místnostech

  • Developer hall
  • Business and Startup hall
  • Webdesign and UX Room
  • Corporate room

Dále můžete navštívit i jiné zajímavosti, budou se konat různé workshopy, panelové diskuze nebo diskusní kroužky. Rozhodně bude možné zakoupit odbornou literaturu a v plánu je též burza knih.

Vstupenky

Vstupenky je možné objednat pouze v „předprodeji" na webu WebExpo
Běžná cena vstupenky je 2000,- Kč, 1000,- Kč pro studenty. Ovšem jste-li studentem PEF ČZU, můžete mít vstupenku už za 500,- a studujete-li na PEFce informatiku, přijďte klidně zadarmo :-)

Pro nás, kteří se webem zabývají dnes a denně, je to určitě zajímavá zkušenost. Samozřejmě si na těchto stránkách budete moci přečíst zápis, nebo chcete-li, recenzi na konferenci WebExpo 2009.

Další články

Seznam.cz implementoval fulltextové hledání na Novinky.cz
Jak hodnotíte úspěchy vaší SEO kampaně?

Zatím žádné komentáře

Také občas tweetuji,
co mne kde zaujalo.

Podívejte se.