BLOG

Když uděláte na volné noze chybu

Když uděláte na volné noze chybu

V podnikání (a zvláště v tom na volné noze) se každému čas od času podaří vyrobit chybu. Jsme jen lidé a nejsme neomylní. Když už se to ale stane, je ale velmi důležité, jak se k situaci postavíte a co si z ní odnesete do budoucna. A aby se neřeklo, že se na blogu pořád jenom chválím, napíšu dneska o tom, jak jsem chybu vyrobil já.

Pokračovat ve čtení »

Další rok ve znamení volné nohy

Další rok ve znamení volné nohy

Rok 2012 byl pro mne velmi důležitý. Ať už v osobním životě – narodil se mi první syn, strávili jsme rok v novém bydlení nebo jsme se ženou oslavili hezké výročí - tak i v tom pracovním. Završil jsem svou manažerskou agenturní praxi a vrátil se zpět ke kořenům. Dovolte mi malé ohlédnutí a popsání těch zásadních fakt.

Pokračovat ve čtení »

21. 12. 2012
Agentura nebo freelancer?

Agentura nebo freelancer?

Z pozice oběti (tedy z pozice zadavatele prací v online marketingu, managera eshopu či provozovatele webu) si jistě pokládáte otázku, koho si na práci najmout. Freelancera, specialistu, který jede sám na sebe, působí z malé vesničky u okresního města, nebo zavedenou agenturu, která oplývá referencemi a má lukrativní adresu nedaleko centra Prahy? Zkusím Vám dát pár vodítek, která Vám třeba rozhodování usnadní.

Pokračovat ve čtení »

Jsem přesvědčen že investice
do mne vložená se Vám mnohonásobně vrátí, když si to nebudu myslet, povím to.
Napište mi a probereme možnosti